Om Bruunshåb/Tapdrup Idrætsforening

Hvem er vi?

Vi er en forening etableret i 1969 og dækker et større område i den vestlige del af Nørreådalen. Vi vil gerne være en aktiv del af lokalområdet og tilbyde sociale og idrætsaktiviteter for alle. 

Vi er en forening drevet af frivillige - både uden og inden for banen, så husk at give dem en tak, når du møder dem. De gør en kæmpe indsats for vores forening og lokalområde. 

Læs vores historie her

Vedtægter og generalforsamling

Her kan du se vores vedtægter og læse mere om generalforsamling. 

Vedtægter (pdf)

Generalforsamling er vores højeste myndighed i alle anliggender. Vi afholder generalforsamling hvert år den sidste uge i februar og der varsles jævnfør foreningens vedtægter. Dagsordenen er ligeledes jævnfør foreningens vedtægter. 

Årets BT'er

Ved hver generalforsamling kårer vi årets BT'er. Det er en person, der har ydet en helt særlig indsats for idrætsforeningen i løbet af det forgangne år eller i en længere årrække. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har en, som du tænker fortjener anerkendelsen som årets BT'er. Vil du indstille en person til prisen, skal dette gøres til kontakt@bt-if.dk. 

Faciliteter 

Klubhus, kiosk og boldbaner

Vores klubhus og fodboldbaner ligger i smukke omgivelser i udkanten af Bruunshåb og med skoven som nabo. Vi har en kiosk, der sælger drikkevarer og mad. I kioskens åbningstid kan I nyde mad og drikke enten indendørs eller udendørs under vores halvtag eller ved bordebænkesæt, når solen skinner og vejret er godt. Vi har også et hyggeligt rum med tv og sofaer og der er mulighed for at spille pool eller bordtennis. 

Klubhuset er beliggende Vibækvej 43, 8800 Viborg. 

Trænings- og legeområde 

Ved vores klubhus har vi et stort trænings- og legeområde. Her er noget, hvor alle, uanset alder kan blive udfordret og underholdt. De helt små kan blive udfordret på balancebomme eller stubbe, gynge eller rustjebane, mens de større/ældre kan blive udfordret på både puls og styrke med elementer som pull-up barer, ringe, slalom og battlerope. Et oplagt anlæg til en god funktionel træning på egen hånd eller leg for hele familien. Du er meget velkommen til at bruge området på egen hånd, når der ikke er træning på det. 

Discgolfbane

Vores 18-hullers discgolfbane ligger i naturskønne omgivelser i Nordisk Park og er samtidig bynær, så du kan gå til den fra Viborg centrum. Mellem træer og vand er der mulighed for at spille discgolf enten i vores forening eller på egen hånd. Vi afholder flere turneringer hvert år på banen og oplever en stor interesse for sporten. 


Vi tilbyder træning hele året. Om sommeren bruges banen flittigt, mens den er lidt for våd i vintermånederne. Her lejer vi Atletikstadion ved Viborg Idrætshøjskole og afholder vores træninger på deres fodboldbane med mobile kurve. 

Møllehøjhallen

Vi er utroligt glade for vores samarbejde med Møllehøjhallen i Bruunshåb. Hallen er rammen for rigtig mange af foreningens indendørs aktiviteter. Det er i hallen åbningstider muligt at købe mad og drikke i hallens cafeteria.  

Padelanlæg

I august 2021 indviede vi vores lækre udendørs padelanlæg, som er bestående af 3 doublebaner og 1 singlebane. Vi har et klubhus, hvor du kan låne bats, købe bolde og drikkevarer som Møllehøjhallen sælger. Efter en veloverstået kamp kan du nyde drikkevarerne under halvtag eller ved bordebænkesæt, når det er godt vejr. Padelanlægget er beliggende klods op af Møllehøjhallen, og du kan læse mere om padel i BT ved at klikke her: BT Padel

Bestyrelse

Medlemmerne i hovedbestyrelsen kan ses her på denne side. Udvalgene i de enkelte afdelinger kan ses på siderne for de enkelte aktiviteter. 

Formand
Brian Bro
Brian@bt-if.dk
Profile Image
Næstformand
Dennis Krogsdal Laursen
dennis@bt-if.dk
Medlem og kioskansvarlig
Michael Patrick Dobrick
dobrick@bt-if.dk
Medlem og Holdsport
Steffen Damgaard
steffen@bt-if.dk
Medlem
Morten Beyer Lindhard
morten@bt-if.dk

Bruunshåb/Tapdrups Idrætsforenings træner- og lederpokal (Odinpokalen)

Hvert år til generalforsamlingen kåres årets BT'er. Her kan du se, hvem der har fået den gennem tiden. Vil du indstille en frivillig fra BT, kan du gøre det her: kontakt@bt-if.dk 

1979 Svend Åge Andersen
1980 Ulla Christensen
1981 Kaj Andersen
1982 Poul Mortensen
1983 Jes Johansen
1984 Robert Andreasen
1985 Carsten Pedersen
1986 Agnes Nielsen
1987 Morten Madsen
1988 Leo Jacobsen
1989 Verner Hansen
1990 Gert Pedersen
1991 Gert Dalsgård
1992 Morten Madsen
1993 Hugo Jappe
1994 Leo Jacobsen
1995 Erling Juel Pedersen
1996 Pauli Birch Nielsen
1997 Knud Brøndum Pedersen
1998 Ole Bust
1999 Karla Olesen
2000 Kirsten Pedersen
2001 Kjeld Lyngholm Sørensen
2002 Knud Lauritsen
2003 Janni Pedersen
2004 Jan Birch Nielsen
2005 Per Rye Jensen
2006 Klaus Juel Andersen
2007 Peter Gandrup
2008 Thomas Højen
2009 Poul Dalsgaard
2010 Lenette Jacobsen
2011 Anja Møller Jakobsen
2012 Frank Staugaard
2013 Inge Hansen og Morten Dalsgård
2014 Anders Kristensen
2015 Mads Bak Odgaard
​2016 Solveig Drongesen

2017 Kaj Andersen

2018 Bjarke Andersen

2019 Søren Damtoft Jeppesen

2020 Inge Hansen

​2021 Thomas Højen

2022 Anders Weiergang

2023 Morten Gregersen