Pickleball

Beskrivelse:  

Pickleball bliver den næste store sportsgren og vi er rigtig glade for, at vi kan tilbyde den hos os. Pickleball er nem at komme i gang med og indeholder elementer fra flere ketcherspil. 

Pickleball spilles på en badmintonbane og med et tennis-lignende net. Den inddrager elementer fra tennis, badminton, squash og bordtennis. Selvom det lyder kompliceret, så giver det mening, når du har spillet kort tid og du vil hurtigt opleve at kunne få gang i nogle gode dueller. 

Pickleball er en god aktivitet for mange og er ikke så hård for kroppen. 

Hos os spiller vi som udgangspunkt om søndagen. Det kan enten være formiddage eller aftener, afhængig af, hvornår hallen er ledig. Du kan se næste gang for pickleball under aktiviteter eller på vores facebookside. Formatet er, at vi spiller lidt til at starte med for at finde banen, bolden og battet og vende os til det. Vi tager en gennemgang af reglerne, hvis der er brug for det og ellers tager vi dem undervejs. Herefter spiller vi americano, hvor vi rykker op med vores makker, hvis vi vinder, og ned hvis vi taber. Her deler vi os, så vi får en ny makker. På den måde udligner niveauet sig og man kan derfor være med, uanset niveau, man er på. 

Tidspunkt: søndage - tidspunkt varierer fra gang til gang. 

Vi har plads til max 16 deltagere pr. gang. 


Det koster 25 kr. pr. person at deltage. 

Sted: Møllehøjhallen

Aktiviteter
Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Se en introduktion til pickleball 

OBS: videoen er på engelsk. Du kan læse om reglerne her: tennis.dk 

Kontakt

Profile Image
Dennis Krogsdal Laursen
25309805

Tilmelding

Opret en profil ved at udfylde oplysningerne eller log ind, hvis du allerede har en profil.

Når du har oprettet en profil på holdet eller logget ind og tilmeldt dig holdet, hvis du allerede har en profil, tilmelder du dig på følgende måde: 

  • Gå til kalenderen
  • Find aktiviteten for dagen 
  • Tryk tilmeld 
  • Betal med kort eller mobilepay
  • Du er nu tilmeldt aktiviteten